CaterChef sous-vide circulatie bain-marie GN1/1
Caterchef Sous Vide Systeem GN1/1
Let op: deze machines vereisen regelmatig onderhoud. De waterpomp zorgt voor uitstekende circulatie maar is gevoelig voor vervuiling en verkalking.
Volg de onderhoudsinstructies nauwkeurig op.Sterk verkalking en vervuiling vallen niet onder garantie.
Onderhoudsvrij machine kopen? Klik hier voor alle onderhoudsvrije sous-vide machines.
De 20 liter variant van Caterchef's culinair sous-vide kooksysteem waarbij vacuum verpakt voedsel op zeer constante en exacte temperatuur wordt gegaard. Ideaal voor à la carte restaurants, slagers, catering, kantines, enzovoorts. Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren. Consistent hoogwaardig resultaat. Hoge precisiethermostaat exact (0,1°C) regelbaar van 30-90°C. Behuizing volledig gemaakt van roestvaststaal RVS 18/10. Compleet met 2 roestvrijstalen inzetrekken voor vacuümzakken.
Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel.
Kenmerken van de CaterChef sous-vide machine GN1/1 (20 liter)
- Inhoud: 20 liter
- Handig kraantje waarmee u het reservoir eenvoudig kunt leeg laten lopen
- Met actieve circulatie (waterpomp) voor een betere warmteverdeling in het sous-vide waterbad
- Hoge precisiethermostaat met een nauwkeurigheid van 0,1°C
- Temperatuurbereik:30-90°C
- Gastronorm 1/1
- Culinair kooksysteem waarbij voedsel verpakt in plastic vacuümzakken middels een precies gecontroleerde temperatuur gegaard wordt
- Ideaal voor à la carte restaurants
- Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren
- Consistent hoogwaardig resultaat
- Behuizing volledig gemaakt van RVS 18/10 met 2 handgrepen
- Afmetingen B x D x H: 340 x 540 x 270 mm
- Voltage 230V
- Vermogen 2000W
Geen beoordelingen gevonden
Geen beoordelingen gevonden
Heeft u een vraag over dit artikel?
Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306 | |
Stel je vraag via onze helpdesk of mail . |