Sous vide thuis (Lisa Q. Fetterman)

24,99  Incl. btw
Verzendkosten: €4,95 (of gratis vanaf €39)

Op voorraad
Nu besteld, maandag in huis!

Vragen? Bel ons! 085 301 2306

Een ideaal boek voor de beginnende sous-vide kok. De basisbeginselen van sous-vide garen (vacuümgaren) worden haarfijn uitgelegd aan de hand van mooie illustraties en verduidelijkende teksten. Wij raden dit boek aan voor iedereen die nieuw is met sous-vide of er nog niet heel erg lang mee bezig is.

Omschrijving

In Sous-vide thuis laat Lisa Q. Fetterman zien hoe met de kracht van het sous-vide koken restaurantwaardige gerechten thuis te bereiden zijn. Ontdek deze stressvrije en toegankelijke manier van koken en ga aan de slag met recepten als in boter gepocheerde kreeft met cognacsaus of klassiekers als de perfecte sous-vide steak en confit de canard, of exquise hapjes als gefrituurde eidooiers en tostadas met heilbot. Met de ruim 100 recepten uit Sous-vide thuis kan de thuiskok eindelijk de professionele chef evenaren.

Sous vide thuis is een van de eerste boeken die toegankelijke receptuur biedt voor de thuiskok. Het boek is ingedeeld op soort ingrediënt (eieren, schaal- en schelpdieren, vlees, vis, gevogelte, groente) en geeft duidelijke instructies voor het sous vide-garen en de handelingen die als voorbereiding of nabereiding nodig zijn: een sous vide-gegaarde biefstuk wordt immers nóg lekkerder door hem nog even af te bakken.

 

 

 

 
Titel Sous vide thuis
Type sous-vide kookboek
Auteur Lisa Q. Fetterman
Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Afmetingen 29x261x210 mm
Gewicht 1,27 kg
Verschijningsdatum 30-11-2016
Druk 1
ISBN10 9045208296
ISBN13 9789045208299
 

 

Auteur: Lisa Q. Fetterman
ISBN: 978 90 4520 829 9
Aantal Pagina's: 288
Uitvoering: Gebonden / hardcover
Verschijningsdatum: 30 november 2016

 

Zeer fijn boek met toegankelijke recepten. Mooi vormgegeven en heel toegankelijk geschreven.
Dit boek beschrijft een hele reeks mogelijkheden met sous vide in de niet professionele omgeving. Een scala aan mogelijkheden en juist ook andere dan vlees of vis. Bijzonder fijn boek om veel lekkers uit te maken.
Zeer handig boek om de mogelijkheden van het sous vide-koken onder de knie te krijgen.
zeer goed boek voor mensen die met sous vide koken willen beginnen.
duidelijk en praktische uitleg van de recepten.
Ik heb al een tijdje een sous-vide apparaat maar dit boek heeft het me eigenlijk pas goed laten gebruiken.
Recepten zijn een beetje Amerikaans, fusion achtig maar dat levert vind ik wel lekkere gerechten op. De zalm met een miso vinaigrette, heerlijk
Boek is een aanrader
Heel goed boek, ideaal om thuis mee te experimenteren
Superveel maakbare recepten met mooie foto's. Prima uitgelegd.
Schrijf een beoordeling
EAN:
9789045208299
Merk:
Boeken
Fabrikant code:
6499139709