Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller, Under Pressure)

39,99  Incl. btw
Verzendkosten: Gratis levering! (vanaf €39)

    Op voorraad
Vóór 22.00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons! 085 301 2306

Nu eindelijk beschikbaar in het Nederlands!

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller, in het Engels bekend als "Under Pressure").
Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder vacuüm. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

 

 

Auteur: Thomas Keller Jonathan Benno
Co-auteurs: Susie Heller, Corey Lee, Michael Ruhlman, Sebastien Rouxel
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Taal: Nederlandstalig 
Aantal pagina's: 304
ISBN  9789045212364 
Verschenen: november 2017

Geen video beschikbaar

Prachtig boek over voedselbereiding. Alle ins en outs van gevacumeerd koken onder druk worden duidelijk en helder beschreven in dit boek. Van toepassen van hygiëne tot presentatie van gerechten op het bord, de zeer duidelijke beschrijving van receptuur en een uitgebreide index geven een enorme bron van inspiratie ook voor de thuiskok. Prachtige foto's maken dit boek een must have voor zowel de professional als de hobbykok.
Schrijf een beoordeling
EAN:
9789045212364
Merk:
Sousvidekenner
Fabrikant code:
9789045212364