Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller, Under Pressure)

39,99  Incl. btw
Verzendkosten: Gratis levering! (vanaf €39)

Op voorraad
Nu besteld, maandag in huis!

Vragen? Bel ons! 085 301 2306

Nu eindelijk beschikbaar in het Nederlands!

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller, in het Engels bekend als "Under Pressure").
Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder vacuüm. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

 

 

Auteur: Thomas Keller Jonathan Benno
Co-auteurs: Susie Heller, Corey Lee, Michael Ruhlman, Sebastien Rouxel
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Taal: Nederlandstalig 
Aantal pagina's: 304
ISBN  9789045212364 
Verschenen: november 2017

Geen video beschikbaar

EAN:
9789045212364
Merk:
Sousvidekenner
Fabrikant code:
9789045212364