Sous-vide producten

sous-vide, sousvide, koken, slowcooking, vacuüm, vacuümmachine, vacuümzakken, vacuümfolie, vacuümrollen, vacuümsealen, vacumeren

Sous-vide is Frans voor "onder vacuüm" en betekent "vacuümgaren". Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails.

Advies nodig? Neem contact met ons op voor een goed gesprek!

(11)
149,00 188,95
Morgen in huis
159,00 208,95
Morgen in huis
(1)
149,00 188,95
Morgen in huis
(1)
149,00 208,95
Morgen in huis
197,00 219,00
Morgen in huis
359,00 399,00
Vrijdag in huis
Filter op soort
Merk
Capaciteit (liters)
Vermogen (W)
Prijs
Gewicht