0

Maak kans op €25 shoptegoed bij Kenners!

Heb je een beoordeling over ons geschreven op een onafhankelijke site, of een productreview in één van onze eigen webshops? Dan maak je kans op een cadeaubon twv €25 in onze webwinkels! Laat ons weten op welke site (bv Kiyoh, Bol.com, Facebook, etc.) je de beoordeling hebt geplaatst via het formulier hieronder. We trekken iedere maand een winnaar van een cadeaubon twv €25** in onze webwinkels!

Let op: De beoordeling dient op één van de review platformen te staan om kans te maken. Schrijf je beoordeling en gebruik vervolgens het formulier hieronder om het ons te laten weten!

Spelregels

  • Schrijf een beoordeling op één van de beoordelingssites ** (zie de links hieronder per webshop) en maak maandelijks kans op een cadeaubon twv €25*
  • Je kunt alle Kenners webshops en producten reviewen.
  • Met iedere review (webwinkels én producten) maak je meer kans.

* We verloten iedere maand een winnaar uit alle reviews. Iedere review geeft je meer kans!
** Let op: er dient een link naar de beoordeling op het review platform of één van de Kenners productpagina meegestuurd te worden via dit formulier. 

Schrijf hier je beoordeling

Maak kans op €25 shoptegoed!

Stuur ons de link naar je review om kans te maken op een waardebon van €25 via het formulier hieronder. Voor productreviews kun je de link naar de productpagina sturen met de naam waaronder je het bericht hebt geplaatst. Uitsluitend na controle op authenticiteit zullen we productreviews activeren voor weergave. We kiezen iedere maand één winnaar uit alle aanmeldingen. Hoe meer reviews, hoe groter je kans!

Let op: alleen beoordelingen van geverifieerde klanten komen in aanmerking. Je dient klant te zijn en het product te hebben aangeschaft. Indien je aanmelding wordt afgewezen zullen we je daarvan op de hoogte stellen.

 

Aanbevolen door Kenners
Sous vide thuis (Lisa Q. Fetterman)
   
(7)
27,50
Morgen in huis
Hendi sous-vide koksbrander - navulbaar Korting
15%
   
(1)
32,95 39,00
Morgen in huis
Thermometer Testo 106 met Topsafe Korting
13%
   
59,99 69,00
Morgen in huis
Meater slimme draadloze vleesthermometer (met app, ca 10 meter bereik) Korting
10%
   
89,00 99,00
Morgen in huis
Hendi Smoker Compact Korting
1%
   
38,72 38,95
Morgen in huis
Hendi Santokumes Profi Line 18 cm
   
32,98
Morgen in huis
Hendi Snijplank Rubberwood groot Korting
3%
   
34,98 36,24
Morgen in huis

Nooit meer iets missen?

Ontvang gratis een handige sous-vide tabel met alle tijden en temperaturen!

Wekelijkse aanbiedingen, recepten, tips en nieuwtjes + onze handige sous-vide tabel met tijden en temperaturen zodat je nooit meer zelf hoeft te zoeken!
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interessant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.