085 301 2306
0

Sous vide zalm met dille

30-10-2017
door: Herman van der Veen
Auteur Heiko Antoniewicz Kooktijd 18 minuten Ingrediënten Sous vide zalm 400 gram zalmfilet zonder graten en huid 40 milliliter koolzaadolie of zonnebloemolie De schil van 1 citroen Zout Komkommer 2 komkommers 1 klein bosje dille De schil en het sap van 1 limoen 2 eetlepels koolzaadolie...

Sous vide ossenhaas uit Nieuw-Zeeland "Rossini"

30-10-2017
door: Herman van der Veen
Auteur Carmelo Greco Kooktijd 60 minuten Ingrediënten     500 gram ossenhaas uit Nieuw-Zeeland 3 eetlepels arachideolie 1 theelepel olijfolie, extra vergine 750 milliliter rode wijn 3 flessen port 750 milliliter vleesfond 200 gram ganzenlever 200 gram kippenlever Zout en peper 100 gram...