{ "@context": "schema", "@type": "Recipe", "name": "Ossenhaas uit Nieuw-Zeeland Rossini", "image": [ "https://www.sousvidekenner.nl/images/ab__webp/blog/12/neuseelandhirsch_carmelogreco_jpg.webp" ], "author": { "@type": "Person", "name": "Carmelo Greco" },...
Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 45 minuten Ingrediënten 2 steaks, elk van 200 gram (entrecôte) Zout Peper Bereidingswijze Snijd de steaks in, breng ze op smaak met zout en peper en vacumeer ze afzonderlijk in een zak. Kook de steaks vervolgens gedurende 45 minuten op 54° C in...
Kooktijd 18 minuten Ingrediënten Sous vide zalm 400 gram zalmfilet zonder graten en huid 40 milliliter koolzaadolie of zonnebloemolie De schil van 1 citroen Zout Komkommer 2 komkommers 1 klein bosje dille De schil en het sap van 1 limoen 2 eetlepels koolzaadolie Zout Suiker...
Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 2 uur Ingrediënten 4 plakken rundvlees, bijvoorbeeld deksel van de bovenbil is zeer geschikt voor rollade. 4 eetlepels middelpittige mosterd 2 grote augurken 1 eetlepel spekblokjes 1 middelgrote ui, fijn gesneden 1 theelepel verse majoraanblaadjes Een...
Wij geloven in uitstekende, persoonlijke service met kennis van zaken. Daarom zijn wij trots lid van het enige serieuze keurmerk voor webshops in Nederland:Thuiswinkel Waarborg.
Bekijk honderden onafhankelijke beoordelingen: Kiyoh, Facebook en Google.
Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief btw.