Bel ons!
+31 (0) 85 301 2306
0

Sous vide hertenzadel met peren en linzen

30-10-2017
door: Vanja Hoogeveen
Auteur Heiko Antoniewicz Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 1 uur & 40 minuten Ingrediënten Sousvide hertenzadel:   480 gram hertenzadel, schoongemaakt 1 bosje platte peterselie, Zout en verse peper uit de molen 8 pimentkorrels 50 gram boter   Sousvide peren:...

Sous vide gebraden hertenvlees met spruiten en schorseneren

30-10-2017
door: Vanja Hoogeveen
Auteur Heiko Antoniewicz Voorbereidingstijd 2 uur  Kooktijd 20 minuten   Ingrediënten   500 gram hertenzadel, uitgebeend en bijgesneden 40 milliliter geroosterde arganolie van Fargano 30 gram boter Maldon zout 100 milliliter bouillion van hertenvlees 10 Arabica Robusta bonen...