Vlees / vis met groente

10-03-2018
 
19-08-2020
Ossenhaas met wortel en aardappel

Ossenhaas met wortel en aardappel

Kooktijd 2 uur en 30 minuten Ingrediënten Ossenhaas 600 gram ossenhaas zonder pezen en vet 4 takjes rozemarijn 4 takjes tijm  zout en peper 1 teentje knoflook 30 milliliter olijfolie Wortelen 300 gram wortelen Het sap van 1 sinaasappel  De geraspte schil van een ¼...

04-03-2020
sous vide kipfilet

Kipfilet met kerrie en pompoen

Kooktijd 1 uur en 45 minuten Ingrediënten Kipfilet 4 gewone- of maïskipfilets zonder vel 20 gram milde kerriepoeder 1 blik kokosmelk 20 gram boter 1 appel 1 kleine ui 1 eetlepel sojasaus Pompoen 1 kleine Hokkaido pompoen 1 middelgroot stuk gember 1 kleine chilipeper...

30-10-2019
Sous vide sirloin steak met vergeten groenten en champignon

Sirloin steak met vergeten groenten en champignon

Aantal personen: 4 Lendestuk (sous vide) Ongeveer 1kg sirloin steak (dikke lendestuk) van rund Zeezout en peper 30ml geklaarde boter of olie Vergeten groenten (sous-vide) 300g gemengde knolraap (bijvoorbeeld gele, groene en rode rapen) met gele of paarse wortels). 1 eetlepel boter 100ml kippenbouillon...

17-10-2019
Sous vide hertenzadel met spruiten en schorseneer

Hertenzadel met spruiten en schorseneer

Voorbereidingstijd 2 uur  Kooktijd 20 minuten Ingrediënten 500 gram hertenzadel, uitgebeend en bijgesneden 40 milliliter geroosterde arganolie van Fargano 30 gram boter Maldon zout 100 milliliter bouillion van hertenvlees 10 Arabica Robusta bonen 3 Spaanse piment korrels 1 takje...

18-10-2018
Sous vide hertenzadel met peren en linzen

Hertenzadel met peren en linzen

Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 1 uur en 40 minuten Ingrediënten Hertenzadel: 500 gram hertenzadel, schoongemaakt 1 bosje platte peterselie, Zout en verse peper uit de molen 8 pimentkorrels 50 gram boter Peren: 2 peren 2 takjes salie 40 gram boter 40...