Bel ons!
+31 (0) 85 301 2306
0

Sous vide appel millefeuille met bessensaus

30-10-2017
door: Vanja Hoogeveen
Auteur Danilo Ange Kooktijd 3 uur en 5 minuten Ingrediënten 300 gram bladerdeeg 300 gram bessen 60 gram rietsuiker 1 kleine bosje munt 50 milliliter rum 500 gram Golden Delicious appels 70 gram kristalsuiker 50 gram pijnboompitten 50 gram sultanarozijnen 1 vanillestokje 50 gram poedersuiker...

Sous vide appel millefeuille met kaneelmousse

30-10-2017
door: Herman van der Veen
Auteur Danilo Ange Kooktijd 27 minuten Ingrediënten Sous vide appel: 400 gram Golden Delicious appels 80 gram kristalsuiker 1 vanillestokje Sous vide mousse: 3 deciliter melk 3 deciliter room 1 kaneelstokje 6 eierdooiers 90 gram kristalsuiker Bladerdeeg: 400 gram...