Verzending binnen heel Europa
Nederlands
Nederlands
English
Deutsch
Hoofdmenu
Product categories
Aanbiedingen & acties
SALE
Sinterklaas deals!
Opruiming (tot 75% korting)
OP=OP!
Tweedekansjes
Sous-vide bundels
Sous-vide producten
Sous-vide bundels
Sous-vide sticks
Sous-vide waterovens
Sous-vide accessoires
Sous-vide accessoires
Koksbranders (Maillard)
Sous-vide bakken / reservoirs
Thermometers
Energiebesparing
Scheidingsrekken
Messen & snijplanken
Sous-vide kookboeken
Voor thuisgebruik
Voor professionals
Vacuüm sealen
Alle vacuümmachines
Vacuümzakken
Vacuümfolie (rollen)
Vacuüm accessoires
Vacuüm accessoires
Flessenstoppen
Vershouddozen
Vacuümmachines voor thuisgebruik
Vacuümmachines voor professioneel gebruik
Vacuümzakken voor Miele & Siemens vacumeerlades
Meer funcooking
FUN!
Airfryers
Barbecue en grill
Blenders met vacuüm- en verwarmfuncties
Dry-aging
Koks- en vleesmessen
Pressure & multi cookers
Instant Pot™ snelkookpannen
Rookovens & koudroken
Slowcookers
Slowcooking boeken
Voedseldrogers / dehydrators
Wijnklimaatkasten
Rijstkokers
Wat is sous-vide?
Koken in plastic zakken: is sous-vide veilig?
Top 5 beste vacuümmachines voor sous-vide en bewaren + uitleg en tips over vacuüm sealen
Wat is sous-vide? Wij leggen het haarfijn uit!
Meestgestelde vragen over sous-vide (FAQ)
Perfecte biefstuk met sous-vide
Workshop sous-vide
Opnieuw opwarmen (regenereren)
Roner sous-vide kopen?
Sous-vide kopen? Het beste sous vide apparaat vind je hier!
Professionele sous-vide voor restaurants
FusionChef: premium sous-vide voor professionals
Vlees invriezen: voor of na sous-vide?
Workshop sous-vide
Sous-vide recepten
Vlees- en visgerechten
Vlees / vis met groente
Vegetarisch
Desserts
Cocktails
Wat is een Instant Pot?
Alle Instant Pot kookprogramma's op een rijtje
Zijn Instant Pot snelkookpannen veilig?
Over ons
Over SousvideKenner
Levering & verzendkosten
Betaalmogelijkheden
Retourneren & garantie
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure
Contact & openingstijden
0
Winkelwagen
Ik ga bestellen
Inloggen
Welkom terug!
E-mail
Wachtwoord vergeten?
Nieuw bij Kenners?
Maak een Kenners account!
Homepage
/
Desserts
Watermeloenballetjes in sherry
19-08-2020
door: Herman van der Veen
Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 20 minuten Ingrediënten 1,5 kilo watermeloen 1 snufje zout 4 milliliter Fino sherry 8 milliliter Amontillado sherry 5 tot 8 Sichuan-peperkorrels of zwarte peperkorrels 15 verse muntblaadjes Bereidingswijze Snij de watermeloen door midden en gebruik...
Lees meer→
Meloen in gemarineerde schijfjes
15-07-2020
door: Herman van der Veen
Voorbereidingstijd 15 minuten Kooktijd 35 minuten Ingrediënten 300 gram cantaloupe of charentais meloen (rijp, maar niet te zacht) 15 gram verse gember 1 theelepel roze peperkorrels 1 snufje zout 2 eetlepels bessen- of kweepeergelei 4 centiliter sinaasappellikeur (Cointreau) Bereidingswijze Snijd de...
Lees meer→
Appel millefeuille met bessensaus
15-10-2019
door: Vanja Kenners
Kooktijd 3 uur en 5 minuten Ingrediënten 300 gram bladerdeeg 300 gram bessen 60 gram rietsuiker 1 kleine bosje munt 50 milliliter rum 500 gram Golden Delicious appels 70 gram kristalsuiker 50 gram pijnboompitten 50 gram sultanarozijnen 1 vanillestokje 50 gram poedersuiker Bereidingswijze...
Lees meer→
Appel millefeuille met kaneelmousse
15-10-2019
door: Herman van der Veen
Kooktijd 30 minuten Ingrediënten Sous vide appel: 400 gram Golden Delicious appels 80 gram kristalsuiker 1 vanillestokje Sous vide mousse: 3 deciliter melk 3 deciliter room 1 kaneelstokje 6 eierdooiers 90 gram kristalsuiker Bladerdeeg: 400 gram bladerdeeg Garnering:...
Lees meer→
Onderwerpern
Watermeloenballetjes in sherry
Meloen in gemarineerde schijfjes
Appel millefeuille met bessensaus
Appel millefeuille met kaneelmousse