0

Rookovens & koudroken

Hier vind je ons volledige aanbod voor zowel koud als warm roken, inclusief vele accessoires zoals boeken voor inspiratie, diverse smaken houtmot, houtsnippers en verschillende apparaten van handheld smoker tot complete rookoven. 

Er zijn twee manieren om te roken. Koudroken (10°C tot 25°C) waarbij de gerechten eerst worden gepekeld of op een andere manier (bijvoorbeeld sous-vide) gegaard, en warmroken (40°C tot 110°C).

Onze smoking guns rookapparaten zijn voor het koudroken, hierbij gebruik je houtmot (ook wel rookmot genoemd). Deze handheld apparaten zijn geschikt om bijvoorbeeld aan tafel je gerechten en/of dranken met een fantastisch effect te serveren. 

De rookoven is voor het warmroken, hiervoor raden wij onze houtsnippers aan. 

Op de verschillende pagina's van houtmot en snippers kan je meer lezen over de smaken en waar je ze goed bij kan gebruiken. 

279,95 299,99
Maandag in huis
140,36 169,99
Maandag in huis
Filteren op
Soort product
Merk

Nooit meer iets missen?

Ontvang gratis een handige sous-vide tabel met alle tijden en temperaturen!

Wekelijkse aanbiedingen, recepten, tips en nieuwtjes + onze handige sous-vide tabel met tijden en temperaturen zodat je nooit meer zelf hoeft te zoeken!
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interesant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.