Garantie & retourneren

Garantie

Wij staan voor kwaliteit. Mocht uw product defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing onverminderd de garantie die de leverancier eventueel verstrekt. Mocht de garantie van de leverancier voor u als consument voordeliger zijn (bijvoorbeeld langere garantie of betere voorwaarden) dan hanteren we de garantie die voor u het meest voordelig is. Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Ook wanneer een product meteen na ontvangst al niet goed werkt, bieden wij u hulp. Neem contact met ons op en wij bieden u een passende oplossing.

Retourneren

We vinden het heel belangrijk dat de producten die wij leveren van goede kwaliteit zijn en voldoen aan de redelijke verwachtingen van onze klanten. Mocht er iets niet in orde zijn of niet aan de verwachtingen voldoen neem dan zo snel mogelijk met ons contact op om de juiste oplossing te vinden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt van ons een label waarmee u het pakketje gratis kunt retourneren. Na ontvangst en inspectie laten we u zo snel mogelijk weten wat het vervolg is, maar wanneer uw retour aan de voorwaarden (zie hieronder) voldoet wordt gewoon het volledige aankoopbedrag én de verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst en controle van uw retour terugstorten. Dronekenner.nl behoudt zich het recht voor om waardeverlies en eventuele kosten vanwege schade in mindering te brengen op het orderbedrag.

Bij voorkeur kunt u uw retour aanmelden via de knop "Bestellingen" in uw account.

Let op: ieder verzoek is onderhavig aan inspectie en goedkeuring. Indien u bij de beoordeling van de aankoop verder gegaan bent dan noodzakelijk was om de aard, de kenmerken en de werking ervan vast te stellen, bent u aansprakelijk voor eventuele waardevermindering die daardoor is ontstaan. Wij mogen deze waardevermindering dan verrekenen met het terug te storten bedrag.

Voorwaarden voor retour en volledige terugbetaling: :

  • Vertoont geen beschadigingen of gebruikssporen;
  • Dient zich in originele, (redelijkerwijs) ongebruikte staat te bevinden;
  • Complete, originele en (redelijkerwijs) onbeschadigde verpakking(en);
  • Dient schoon en vrij van geuren te zijn. Indien nodig worden €35 reinigingskosten ingehouden;
  • Uitsluitend voor consumenten, zakelijke klanten zijn uitgesloten van herroeping. Zakelijke klanten komen wel in aanmerking voor het annuleren van aanbetalingen.