Betaalmogelijkheden

 

Bij SousVideKenner.nl kunt veilig en vertrouwd betalen met de volgende methoden:

iDEAL

Als u toegang heeft tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, SNS Bank, Rabobank, Regiobank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u in uw eigen vertrouwde betaalomgeving elektronisch de betaling van uw bestelling voldoen. Tijdens het orderproces kiest u voor de betaalmethode ‘iDEAL’. Onder uw adresgegevens kunt u aangeven met welke bank u wilt betalen. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor het gebruik van iDEAL worden u geen transactiekosten doorberekend. Voor meer informatie: ideal.nl

Pinnen bij afhalen

U kunt bij ons afhalen en pinnen in Rotterdam. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

PayPal

Om te kunnen betalen via PayPal is een account bij PayPal vereist. Indien u in het bezit bent van een PayPal account, is het mogelijk om hiermee direct te betalen. Via PayPal kan tevens met een normale Creditcard worden betaald. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken, wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd. Gezien de hoge transactiekosten van Paypal zien wij ons helaas genoodzaakt een toeslag in rekening te brengen van 1%.

Credit Card

U kunt ook met alle bekende credit cards bij ons afrekenen. Uw creditcardgegevens worden 100% beveiligd verstuurd via onze betaalprovider Mollie. Een groot bijkomend voordeel hiervan is dat uw kostbare aankopen vaak een bepaalde periode automatisch zijn verzekerd tegen verlies, schade en diefstal (raadpleeg voor details de voorwaarden van uw creditcard). Voor creditcard betalingen brengen wij geen transactiekosten in rekening (0%).

SEPA overboeking

U kunt er ook voor kiezen het bedrag per bankoverschrijving naar ons over te maken. Bij het betalingskenmerk dient u uw ordernummer te vermelden welke u kunt vinden in de orderbevestiging. Het bedrag moet worden overgemaakt op rekeningnummer: NL44 KNAB 0254 9596 36. Let er wel op dat het 2 à 3 dagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat bijgeschreven. Aan een SEPA-overboeking zijn geen bijkomende kosten verbonden.

Bankcontact

Aan onze Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om via Bankcontact te betalen. Volledig gratis!

Belfius Direct Net

Voor onze Belgische klanten is het ook mogelijk om met Belfius Direct Net te betalen. Volledig gratis!

ICP-Factuur (btw vrij)

Buitenlandse bedrijven met een geldig btw-nummer kunnen wij voorzien van een ICP factuur, dus een factuur zonder btw. Om hiervan gebruik te maken kunt u op de betaalpagina kiezen voor de optie "Btw vrije ICP Factuur". Vul vervolgens in het opmerkingenveld uw btw nummer in en de wijze waarop u de factuur wenst te betalen, en wij verzorgen binnen enkele uren de factuur zonder btw. Elk btw nummer wordt geverifieerd op de site van de belastingdienst.

Op rekening

Bij SousVideKenner kunt u ook 50% van de totale orderwaarde op rekening betalen. Indien u hiervan gebruik wilt maken neem dan contact met ons op. Houdt er rekening mee dat het met deze betaalmethode tot 5 werkdagen kan duren voor uw bestelling in behandeling wordt genomen. Bestelling op rekening is mogelijk voor zowel bedrijven als particulieren. De betalingstermijn van de factuur is 14 dagen. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest zullen wij automatisch een kredietcheck uitvoeren met gebruikmaking van de gegevens die zijn opgegeven. Bij een positief advies wordt uw bestelling verder verwerkt nadat u 50% van de totale orderwaarde naar onze rekening heeft overgeboekt. Bij een negatief advies wordt contact met u opgenomen. Indien uw bestelling verder wordt verwerkt, wordt de factuur automatisch per e-mail naar u verzonden. De factuur voor het restantbedrag dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan. Wij brengen voor de kredietcheck eenmalig 15 euro in rekening.