Dry-aging

Sommige soorten rundvlees moeten eerst rijpen (besterven) of ‘adellijk’ worden om het meest smakelijk te worden voor consumptie. Tijdens het droog en koud laten besterven verliest het vleesproduct veel vocht en gewicht en breken enzymen het bindweefsel af. Het vlees wordt malser én smakelijker. Dit proces werd vroeger in de praktijk gebracht door de poelier met wild zoals haas of konijn, maar is tegenwoordig bij vleesspeciaalzaken in trek als Dry Aged Meat. Wij staan garant voor de beste kwaliteit producten én uitstekende service. In ons groeiende assortiment kun je alles vinden wat met dryaging te maken heeft.

Onafhankelijk oordeel over Umai Dry-aging zakken? Lees dit artikel: Thuis dry aged vlees maken met UMAi Dry zakken – Sous vide koken

Wist je dat sous-vide en dry-aging geweldig samen gaan? Het resultaat van de combinatie sous-vide + dry-aged vlees is werkelijk verbluffend. Je hebt nog nooit zulk lekker vlees geproefd! Lees hier alles over sous-vide.

Korting 8%
920057
UMAi Dry® Steak Kit: Meesterlijke dry-aged steaks thuis! Ontdek de geheimen van Perfect Dry-Aged Vlees met de UMAi Dry® Steak Kit! Maak sublieme steaks rechtstreeks uit je eigen koelkast, zonder gedoe en nare geuren. Ervaar de verfijnde smaak van perfect gerijpt vlees en...
Kies het formaatSmall (25 x 50 cm)
27,00 24,95
Je bespaart: 2,05
Op voorraad
Morgen in huis
Korting 14%
920158
Caso dry-age rijpingskast met compressor technologie Droog rijpen is het oudste droge rijpingsproces voor vleesrijping. Het vlees wordt gerijpt bij een bepaalde vochtigheid en temperatuur en wordt gebruikt om de bijzonder delicate en aromatische smaak te ontwikkelen. Het proces wordt ook...
1.099,00 949,00
Je bespaart: 150,00
Pre-order
Niet op voorraad
Korting 8%
920052
UMAi Dry® Steak Kit: Thuis de perfecte dry-aged steak bereiden Ontdek de kunst van dry-aging met de UMAi Dry® Steak Kit. Rijp hele stukken vlees in je eigen koelkast en creëer de ultieme steak ervaring, zonder gedoe en onaangename geuren. Laat je vrienden en familie...
Kies het formaatMedium (30 x 60 cm)
27,00 24,95
Je bespaart: 2,05
Niet op voorraad
Rond 24 april in huis
920056
UMAi Dry® Large Set voor perfect gerijpte steaks thuis Ontdek de magie van dry-aging in je eigen keuken met de UMAi Dry® Large Set. Deze complete set maakt het mogelijk om hele stukken vlees te laten rijpen in je eigen koelkast van wel 28 tot 45 dagen. Het...
Kies het formaatLarge (40 x 70 cm)
29,95
Op voorraad
Morgen in huis
Korting 3%
920053
Transformeer je koelkast in een charcuterie werkplaats met UMAi Dry®-Technologie! Ontdek de kunst van het maken van droge gezouten vleeswaren in je eigen koelkast met de revolutionaire UMAi Dry®-membraantechnologie. Geen rommel, geen geuren - maar perfecte charcuterie...
31,00 29,95
Je bespaart: 1,05
Niet op voorraad
Rond 24 april in huis
220005
Leg dit handige verchroomd stalen rooster in de koelkast onder de Umai Dry Age zakken om te zorgen dat de dry age zak ook goed kan ademen aan de onderkant van de zak. Afmeting: 450X250Mm
14,96
Op voorraad
Morgen in huis
220004
Leg dit handige verchroomd stalen rooster in de koelkast onder de Umai Dry Age zakken om te zorgen dat de dry age zak ook goed kan ademen aan de onderkant van de zak. Afmeting: 200 x 250 mm Geschikt voor  GN1/2      
9,95
Op voorraad
Morgen in huis
Korting 6%
920160
Caso Dry age kast met compressortechniek Droog rijpen is het oudste droogrijpingsproces voor vleesrijping. Het vlees wordt gerijpt bij een bepaalde vochtigheid en temperatuur en wordt gebruikt om de bijzonder delicate en aromatische smaak te ontwikkelen. Het proces wordt ook gebruikt om...
3.199,00 2.999,00
Je bespaart: 200,00
Op voorraad
Morgen in huis
920159
Caso Dry age kast met compressortechniek Droog rijpen is het oudste droogrijpingsproces voor vleesrijping. Het vlees wordt gerijpt bij een bepaalde vochtigheid en temperatuur en wordt gebruikt om de bijzonder delicate en aromatische smaak te ontwikkelen. Het proces wordt ook gebruikt om...
1.699,00
Pre-order
Rond 29 april in huis
Product filters
Soort product
Merk
Prijs

 – 

  • 8
  • 2479
Beschikbaarheid