Boeken

Boeken

Sousvidekenner.nl biedt een selectie recepten en kookboeken voor sous-vide en aanverwante vormen van funcooking. Aanbevolen door kenners! Onze selectie sous-vide kookboeken voor beginnende en gevorderde sous-vide (thuis)koks. Met deze boeken leer je alles over de sous-vide kooktechniek en de lekkerste recepten.

Op zoek naar een geschikt sous-vide boek voor beginners of gevorderden? Eten drogen, roken of slowcooking? We hebben voor elke liefhebber wat wils. Bekijk hieronder ons volledige assortiment kookboeken. Veel plezier sous vide plezier en inspiratie!

910005
Handboek Voedsel drogen Claudia Kuyken en Jean Vanhoof zijn gebeten door deze milieuvriendelijke en duurzame manier om voedsel te bewaren. In dit handboek leren ze je alles over de technieken van het voedsel drogen. Met meer dan 100 beproefde recepten kan je meteen zelf aan de slag....
21,94
Op voorraad
Morgen in huis
34,99
Op voorraad
Morgen in huis
Korting 38%
910002
Het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur Het sous vide kookboek belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken (sous vide), introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën...
39,99 24,99
Je bespaart: 15,00
Op voorraad
Morgen in huis
210035
Slow Cooker receptenboek Dit boek toont hoe de slowcooker uw beste vriend in de keuken kan worden. Als u weinig tijd heeft om uitgebreid te koken volstaan een paar minuten in de ochtend om alles in de pan te doen en kruiden toe te voegen. Wanneer u 's avonds thuiskomt komen de heerlijke...
9,95
Op voorraad
Morgen in huis
210036
Het Crock-Pot receptenboek Van salades tot toetjes, van stoofpotten tot spareribs; alles is lekkerder uit de Crock-Pot! En hij neemt werk uit handen. Je kunt gerust de deur uit, terwijl de Crock-Pot onverstoord zijn werk doet. Bij een gezin staan er soms wel 8 in de kast. Crock-Pot is...
20,00
Op voorraad
Morgen in huis
Korting 10%
210034
Slow Cooked receptenboek In Slow cooked staan 100 recepten die zowel te maken zijn in de slowcooker als op het fornuis of in de oven. Elk recept geeft twee varianten in bereidingswijze: in de slowcooker en als alternatief op het fornuis of uit de oven. Hiermee is Slow cooked een zeer...
24,95 22,50
Je bespaart: 2,45
Op voorraad
Morgen in huis
30,95
Op voorraad
Morgen in huis
910008
Als u graag gezonde, degelijke maaltijden klaarmaakt maar daar doordeweeks geen tijd voor heeft, is dit boek net iets voor u. In ongeveer 20 minuten tijd bereidt u aan het begin van de dag een heerlijke maaltijd voor, die u overdag gaar laat worden in de slowcooker. 's Avonds bij thuiskomst...
22,50
Op voorraad
Morgen in huis
910009
Slow cooking De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt: Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35...
9,95
Op voorraad
Morgen in huis
910020
Aaaah, eindelijk! Oktober, of liever Crocktober, staat voor de deur! Dé tijd voor stoofpotjes en verwarmend comfortfood. Heerlijk koud buiten, lekker warm binnen. Voor de haard, TV, met een goed boek of een herfstige wandeling met de hond. We leven in een maatschappij waar de afhaalmaaltijd aan...
29,99
Niet op voorraad
Rond 23 april in huis
910011
Technieken & recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan! Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten...
12,50
Op voorraad
Morgen in huis
Korting 26%
910014
Vlees roken De nieuwe manier om te barbecueën met rook! Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd. Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse...
20,00 14,85
Je bespaart: 5,15
Niet op voorraad
Rond 22 april in huis
Korting 34%
910013
Uit de rookoven Huisgerookt eten is basic en puur natuur. Het smeulende hout geeft subtiel zijn smaak en aroma af. Niet alleen vlees en vis maar ook kaas, champignons, noten, groenten, tofu, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit kun je geweldig verrijken met een rooksmaak. In dit boek vind je...
9,95 6,57
Je bespaart: 3,38
Op voorraad
Morgen in huis
910006
Voedsel drogen met een voedseldroger is leuk! Het boek Koken met gedroogd voedsel is een echt kookboek voor de liefhebber van voedsel drogers. Naast je gedroogde groenten, fruit en kruiden heb je ook verse ingrediënten nodig zoals melk, bloem, yoghurt, aardappelen, pasta, vlees en vis....
26,94
Op voorraad
Morgen in huis
Korting 34%
920077
Het ultieme handboek over warm & koud roken! In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen warm en koud roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast en barbecue tot koudrookgenerator en...
25,95 17,12
Je bespaart: 8,83
Niet op voorraad
Rond 3 mei in huis
920076
Smoked  is dé handleiding voor deze eeuwenoude techniek Roken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel – van vis en vlees tot groente en zuivelproducten – te conserveren en aromatiseren.  Smoked  is dé handleiding voor iedereen die aan de slag...
20,95
Niet op voorraad
Rond 3 mei in huis
Soort product
Prijs

 – 

  • 6
  • 37
Beschikbaarheid