Caso SV 900 Sous Vide Center

399,00
299,95
Je bespaart: 99,05
Nog maar 1 op voorraad
Verlanglijstje
Verzending & bezorging
Betaalmethoden
300001

Caso SV 900 Sous Vide Center: premium sous-vide machine voor thuis

Koken als een professionele chef is een fluitje van een cent met sous-vide, een methode om levensmiddelen in gevacuumeerde, met folie dichtgelaste zakjes bij lage temperaturen gedurende een langere tijdspanne te koken. Het stroomverbruik bij koud water, dat tot op 63°C opgewarmd en 24 uur lang gebruikt wordt, bedraagt slechts 2,9 kW! Door de vacuumverpakking, de langzame kookmethode en de warmteoverdracht rondom van het water op het levensmiddel wordt de groei van bacteriën verminderd. De zouten, de eigen smaak en de sappigheid blijven behouden! Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel.

Kenmerken van de Caso SV 900 Sous-Vide Center machine

  • Inhoud 9 liter
  • Hoog vermogen 2000W (warmt zeer snel op)
  • FINETEMP: temperatuur instelling tot 0,1°C nauwkeurig 
  • Minium temperatuur 30 °C
  • Maximum temperatuur 90 °C
  • Professionele watercirculatie technology: perfect vacuüm koken in een waterbad
  • Eenvoudige bediening met digitaal display
  • Snelle opwarming van het waterbad door hoog vermogen
  • Eenvoudig te reinigen door gladde, naadloze binnenkant
  • Geavanceerd waterfiltratie systeem houdt de machine schoon
  • Handige slang voor het draineren van de machine
  • 2 Roestvaststalen scheidingsrekjes (voor vacuümzakjes) met 5 posities
  • Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service

Wat is sous-vide koken?

Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/

Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!

Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?

De  Hendi crème brûlée brander - navulbaar is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!

 

Heeft u een vraag over de Caso SV 900 Sous Vide Center?

085 301 2306
[email protected]
Chat met een medewerker (rechts onderin ieder scherm)

 

 

 

EAN
4038437013061
Merk
Caso
Garantie
2 jaar
Soort product
Sous-vide waterovens
Zoek alternatieven

Operation manual for CASO SV 900 (Operation_manual_for_CASO_SV_900.pdf, 1,286 Kb) [Download]

Geen beoordelingen gevonden

Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Nieuwveen
Monta Nieuwveen (Enkel pick-up)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Op voorraad
Nieuwerkerk aan den IJssel
Showroom
's-Gravenweg 332A, 2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
10:00 - 17:00
+31853012306
Beschikbaar indien besteld
Product reviews

Geen beoordelingen gevonden

 

Heeft u een vraag over dit artikel?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

Alternatieve producten