EOL Hendi sous vide stick iVide 2.0
Maak kennis met de iVide 2.0 sous vide stick
Kleiner, strakker en krachtiger dan zijn voorganger. Met een geïntegreerde klem voor eenvoudige bevestiging, een responsief touchscreen met WiFi voor app – connectiviteit, en een 1200W vermogen dat tot 30 liter verwarmt van 0 °C tot 90 °C met 0,1 °C nauwkeurigheid.
De sous-stick iVide 2.0 Cooker wordt met een schroefklem aan de zijkant van de container geklemd. De schroef draait vrij en snel, waardoor je hem stevig op allerlei soorten kookpotten kunt monteren. Het apparaat kan zowel aangesloten als handmatig worden gebruikt, met intuïtieve Touch bediening en een digitaal display. Ondanks het 1200W vermogen blijft de EOL Hendi sous vide stick iVide 2.0 fluisterstil op 42 dB.
Optimale prestaties
Met nauwkeurige temperaturen (0 °C tot 90 °C) en een circulatie van 12 liter per minuut, garandeert de sous vide stick dat alle warme of koude plekken worden geëlimineerd, terwijl het vrijwel geruisloos blijft in gebruik. Een visuele en auditieve melding geeft het einde van de kooktijd aan, met behoud van circulatie op de gekozen temperatuur.
Ontworpen voor optimale prestaties bevat de iVide 2.0 sous vide stick 1200W verwarmingsvermogen en geïntegreerde hardware voor nauwkeurige temperatuurregeling tot +/- 0.1 °C in maximaal 30 liter water.
Compacte sous vide stick
Compact en gemakkelijk op te bergen, de iVide 2.0 sous vide stick zorgt voor koken met precisie. Sous Vide koken was nog nooit zo eenvoudig, je doet eten in een vacuümzak en dompelt het onder in een waterbad. Water circuleert zachtjes rond het voedsel, brengt het op een precieze temperatuur en levert constant verbluffende resultaten op.
Hoe gebruik ik de sous vide stick?
1. Bevestig de “Sous Vide Stick iVide 2.0 cooker’’ aan een kookpan met de verstelbare klem en gebruik de handmatige bediening of de iVide app om de tijd en temperatuur in te stellen.
2. Bereid je eten voor en plaats het in een vacuümzak en verwijder de lucht met behulp van je vacuüm verzegelaar.
3. Haal het voedsel aan het einde van de kooktijd uit de vacuümzak en schroei het snel dicht in een hete pan of een brander en serveer het vervolgens naar wens.
De sous-stick iVide 2.0 Cooker is ook IPX7 waterbestendig, wat betekent dat hij tot 30 minuten in maximaal 1 meter water kan worden ondergedompeld zonder het apparaat te beschadigen. Eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, en heeft Wifi-bediening met een app voor iOS en Android, inclusief 600+ recepten. De temperatuur is instelbaar tussen de 5 °C en 90 °C in stappen van 0,1 °C. Hij is geschikt voor 30 liter water, en circuleert met 12 liter per minuut, ook nog eens met een helder display voor temperatuur en tijd. Veiligheid: Schakelt uit bij verwijdering uit het waterbad.
Technische informatie
- Ondersteunde standaarden: WiFi
- Bescherming tegen binnendringen: IPX7
- Spanning: 230V
- Vermogen: 1200W
- Serie: Sous vide thermische circulatiepompen
- Merk: SousVide Tools
- Temperatuurbereik: 5 °C - 90 °C
Geen beoordelingen gevonden
Geen beoordelingen gevonden
Heeft u een vraag over dit artikel?
Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306 | |
Stel je vraag via onze helpdesk of mail . |