Caso VC 150 vacuümmachine
Caso VC 150 vacuümmachine met marinade kamer en slang
Verbluf uw vrienden en familie met het oogverblindende design van de krachtige VC 150 vacuümmachine van Caso.
De Caso VC 150 vacuümmachine verwijderd 90% van de lucht uit uw folie of zak en last (sealt) deze vervolgens luchtdicht. Hierdoor blijven alle smaken en geuren van het ingrediënten bewaard. Bovendien blijft uw voedsel tot 8 keer langer vers zonder conserveringsmiddelen, en past dus uitstekend bij een gezonde levensstijl.
Let op: deze vacuümmachine is alleen geschikt voor vacuümzakken met relief en vacuümfolie met relief
Prachtige metalen behuizing
De behuizing van de Caso VC x50 serie is gemaakt van prachtig geborsteld RVS waardoor deze een zeer fraai voorkomen heeft. De gladde afwerking van de behuizing en het naadloze bedieningspaneel maken dit apparaat uitzonderlijk makkelijk schoon te houden en dus zéér hygiënisch (uitstekend voor sous-vide). Deze Caso vacuümmachines zijn niet alleen van hoge kwaliteit maar ook nog eens een lust voor het oog!
Het prijsverschil tussen deze Caso VC 150 vacuümapparaat en de Caso VC 100 vacumeerapparaat zit vooral in de betere (Soft Touch Panel) bediening en de fraaie, gladdere afwerking en materialen (RVS).
Ideaal voor vacumeren van gemarineerde producten
De uitneembare vacuümkamer beschermt tegen het onbedoelde opzuigen van vocht in de pomp waardoor deze kan beschadigen; daardoor is deze machine ideaal voor vochtige producten of producten met marinade en vocht in de zak. Let op: teveel vocht kan alsnog de machine beschadigen. Vries het product met vacuümzak en al daarom altijd eerst even kort in voordat u gaat vacumeren.
Intuitieve bediening met veel mogelijkheden
De intuïtieve touch bediening van de Caso VC 150 vacuümmachine middels het Soft Touch Panel maakt het mogelijk om afzonderlijk te vacumeren en te sealen, of beide in volautomatische cyclus. Het deksel drukt u aan tot u aan beide zijde een klik hoort. U kunt nu de deksel loslaten en het automatische vacumeerprogramma starten. Wel zo makkelijk!
Geschikt voor vacuümdozen en wijnstoppers
Deze veelzijdige vacuümmachine wordt bovendien geleverd met een slang die u op de speciale aansluiting op de bovenkant kunt aansluiten. Hiermee is het mogelijk om bepaalde vacuum accessoires te gebruiken zoals vacuümbewaardozen en vacuüm flesstoppen.
Kenmerken van de Caso VC 150 vacuummachine
- Vol automatisch vacuüm systeem voor het vacuum verpakken van etenswaren
- Zeer makkelijk schoon te houden dus uitstekend geschikt voor sous-vide
- Nieuw roestvaststalen deksel en verstelbare afdichtingstijd
- instelbare droogtijd (droog of vochtig voedsel) voor een perfecte lasnaad, en vacuum sealing geschikt voor sous vide
- Maximaal 30 cm brede rollen op elke lengte
- Verwijderbare vacuümkamer, Makkelijk tijdens schoonmaken!
- Natuurlijke bewaring - zonder conserveringsmiddelen
- Ideaal voor vlees, vis, groenten en fruit
- Max. 30 cm spoelrol voor iedere lengte vacuümfolie
- Vacuum regeling met stopknop, perfect voor delicate producten
- Elektronische temperatuur controle van de lasnaad
- Uit te breiden met universele deksel voor vacuümbakjes
- Inclusief 10 professionele zakken
- Inclusief slang voor vacuum containers
- Vermogen: 120 watt
- Spanning: 230 V, 50 Hz (CE, GS)
- Garantie: 2 jaar
- Aanbevolen accessoires:
Wat is sous-vide koken?
Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/
Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!
- Externe vacuümmachine
Heeft u een vraag over dit artikel?
Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306 | |
Stel je vraag via onze helpdesk of mail . |