Moleculair koken – de technieken verklaard (Anne Cazor)

Uitverkocht
Rond 13 april in huis
Niet op voorraad
Verzending & bezorging
Betaalmethoden
920078

Moleculair Koken: de technieken verklaard, de allernieuwste recepten

Voor elke culinaire techniek bevat dit boek een eenvoudige uitleg van het wetenschappelijke proces en toepassingen in de vorm van makkelijke, speelse en originele recepten. Met de culinaire technologie van dit boek kunnen alle lezers ook hun eigen recepten gaan verzinnen en realiseren. Met voorwoord van Jonnie Boer.

Auteur: Anne Cazor | ISBN: 9789073191686 | Pagina's: 158 | Verschijningsdatum: 1 januari 2010

EAN
9789073191686
Merk
Boeken
Garantie
2 jaar
Zoek alternatieven

Geen beoordelingen gevonden

Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Nieuwveen
Monta Nieuwveen (Enkel pick-up)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Niet op voorraad
Nieuwerkerk aan den IJssel
Showroom
's-Gravenweg 332A, 2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
10:00 - 17:00
+31853012306
Niet op voorraad
Product reviews

Geen beoordelingen gevonden

 

Heeft u een vraag over dit artikel?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

Alternatieve producten