Anova Precision Cooker Wi-Fi 3.0 sous-vide stick
Gratis sous-vide ontkalker (t.w.v. € 9,95) bij aankoop
Onze sous-vide ontkalker (poeder) is specifiek bedoeld voor het grondig reinigen en ontkalken van sous-vide apparaten en daarom krijg je deze bij ons gratis bij deze sous-vide stick. Genoeg voor 2 tot 5x ontkalkingssessies! Dit ontkalkingspoeder ontkalkt grondig maar tast je sous vide-machine en zijn kwetsbare onderdelen niet aan! Met Ziva sous-vide ontkalker kunt u langer genieten van uw sous-vide apparatuur zonder kalkaanslag en zonder problemen.
Opnieuw ontworpen voor optimale prestaties
De geheel nieuwe Anova Precision® Cooker - nu met verbeterde connectiviteit, meer vermogen en waterbestendigheid, alles in een compact ontwerp.
Maaltijden brengen mensen samen. Anova maakt maaltijden perfect
Met de Anova Precision® Cooker hoef je geen chef te zijn om zo te koken. Verre van dat. Geen ingewikkelde installatie of extra tools nodig. Volg de stap-voor-stap recepten in de Anova Culinary app en maak perfect gekookte maaltijden met één druk op de knop. Wat je doet terwijl het tot in de perfectie kookt, is helemaal aan jou.
Meer kracht. Meer beter
Of u nu een eenvoudige maaltijd voor 1 persoon kookt of een extravagant feestmaal voor uw regionaal beroemde, tweejaarlijkse, buurtdiner, de nieuwe Anova Precision® Cooker verwarmt water sneller en houdt het precies op de gewenste temperatuur, zodat u sneller dan ooit kunt koken.
Splash zone goedgekeurd
De nieuwe en verbeterde Anova Precision® Cooker is gebouwd in de veronderstelling dat ongelukken zo nu en dan gebeuren, zelfs in de meest zorgvuldige keukens.
Klein maar krachtig
De nieuwe Anova Precision® Cooker is klein genoeg om in uw keukenlade te passen, zodat u hem snel en gemakkelijk kunt opbergen, met behoud van alle kracht en zelfs iets meer dan het origineel.
Een Beginnershandleiding voor Sous-vide-Koken - Keukenraadsels met Thomas Joseph
Heb je gehoord over sous-vide koken en weet je niet zeker wat het betekent? In deze aflevering van Kitchen Conundrums deelt Thomas Joseph zijn kennis over sous-vide koken en laat hij zien hoe je perfect gebakken vis, eieren en biefstuk krijgt.
Anova Precision Cooker WiFi Review + Test
De beste manier om een perfecte steak en vele andere gerechten te bereiden met de Anova Precision WiFi Cooker!
Ik verspil niet graag tijd aan koken, want eerlijk gezegd ben ik er niet zo goed in en koken kost waardevolle productiviteitstijd. Maar de Anova Precision Cooker lijkt de perfecte oplossing voor de typische millennial-nerd zoals ik. Toen ik dit op Amazon zag (link staat in de onderstaande beschrijving), heb ik er niet lang over nagedacht om het te krijgen. Ik heb het gekocht, en ik ben er dol op.
De Anova Precision Cooker is een hulpmiddel voor een kookmethode die sous-vide wordt genoemd en die een waterbad gebruikt om voedsel gelijkmatig te koken op een gecontroleerde temperatuur om vocht vast te houden zonder te gaar te worden. Dus het krijgt letterlijk elke keer de perfecte kok. Sous-vide is populair onder professionele koks, maar de Anova is supereenvoudig voor ons, gewone mensen, en heeft zelfs een gratis app voor Android en iOS waarmee je overal kunt koken via wifi. Magie! Eigenlijk is dit hoe het werkt.
Eerst heb je een soort pot nodig. Ik heb deze container van 12 kwart gallon op Amazon gekocht voor $16 en het werkt heel goed.
Vul je bak met water of ijswater als je later op de dag op afstand wilt beginnen met koken.
Klem het Anova-fornuis aan de zijkant van de container en steek de stekker in het stopcontact. Gebruik de Anova-app om erachter te komen welke temperatuur je moet instellen voor het soort voedsel dat je kookt. Sous vide, kip, karbonades, spareribs, groenten en nog veel meer kun je koken. Natuurlijk ga ik vandaag een biefstuk bakken. Als je wifi gebruikt om het fornuis op afstand te starten, open je de Anova-app en koppel je je Anova aan je wifi-verbinding, stel dan de temperatuur en timer in en ga verder met de volgende stap om je eten in het ijswater te plaatsen en de timer later te starten de dag. Om het nu te koken, zoals ik zal doen, kun je het scrollwiel op het fornuis zelf gebruiken om de temperatuur in te stellen en vervolgens op de rode knop klikken om het water te verwarmen.
Maak vervolgens je eten klaar. Ik heb een biefstuk, met wat zout en peper, samen met wat boter en rozemarijn. Doe uw voedsel in een vacuümverzegelde zak of gebruik een plastic zak met ritssluiting en zodra de gewenste temperatuur is bereikt, laat u uw plastic zakken langzaam in de container zakken totdat het voedsel volledig is ondergedompeld, en zorg ervoor dat het de Anova-inname niet blokkeert, gebruik vervolgens clips om de bovenkant van de zakken aan de zijkant van de container te klikken.
Laat je eten koken voor de toegewezen tijd. Je kunt alle temperaturen en tijden voor de meest populaire soorten voedsel zien met behulp van de gratis Anova Culinary-app die een heleboel recepten bevat die je kunt volgen.
Zodra de timer is afgelopen, verwijdert u het voedsel. Als het een stuk vlees is zoals deze steak, kun je ervoor kiezen om het te schroeien en een donkere en knapperige buitenlaag toe te voegen om het de ultieme afwerking te geven. Ik braad het meestal ongeveer 90 seconden aan elke kant op hoog vuur.
Als je klaar bent, heb je elke keer de perfecte kok. Deze steak is medium-rare gebakken, maar je kunt de temperatuur natuurlijk naar wens medium of medium goed instellen. Gebruik gewoon de app en hij zal je precies vertellen op welke temperatuur je hem moet koken voor de gewenste gaarheid.
Het komt er dus op neer dat de Anova Precision Cooker een geweldige gadget is. Het maakt koken leuker en minder stressvol. Het opruimen is een fluitje van een cent, omdat er praktisch niets is. Gooi het water maar weg. Als je het voor jezelf wilt hebben, staat de link in de onderstaande beschrijving. Wat ga je koken met je nieuwe Anova Precision Cooker? Laat een reactie achter en laat het me weten. Bedankt voor het kijken. Mijn naam is Andy en ik zal met je praten in de volgende video.
Heeft u een vraag over dit artikel?
Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306 | |
Stel je vraag via onze helpdesk of mail . |