Sous-vide

Sous-vide (ook wel bekend als vacuumgaren) – is een methode voor de bereiding van voedsel. Zowel vlees, vis als groenten kunnen in een plastic zak bij relatief lage temperatuur – onder de 100 graden Celsius – worden gegaard. Het is daarmee een variant op het lagetemperatuurgaren.

Sold out
Not in stock
Power rating800 W Choose your reservoirMedium 12L (± 8 servings) Choose your sous vide stickZiva Savant (1200W) Choose your vacuum machineZiva OneTouch
Sold out
Not in stock
Power rating800 W Choose your reservoirLarge 18L (± 12 servings) Choose your sous vide stickZiva Savant (1200W) Choose your vacuum machineZiva OneTouch
Sold out
Not in stock
Power rating800 W Choose your reservoirSmall 7L (± 4 servings) Choose your sous vide stickZiva Savant (1200W) Choose your vacuum machineZiva OneTouch
Product filters
Product type
Brand
Prijs

 – 

  • 0
  • 13
Which sous-vide stick?
Which vacuumsealer?
Which water reservoir?
Availability