Het woord 'sous vide' komt uit het Frans en betekent ‘vacuümgaren’, dit is een kookmethode waarbij vacuümverpakt voedsel langzaam gegaard wordt in een waterbad op een gecontroleerde temperatuur. Ideaal voor bereiding van onder andere vlees, vis en groente en populair onder zowel professionele chef-koks als thuiskoks.
Met sous vide breng je de smaak en textuur van jouw maaltijden naar een hoger niveau. Of je nu een sappige steak, perfect gegaarde zalm of knapperige groenten bereidt, met sous vide koken wordt elk gerecht een culinair hoogstandje.
Deze kooktechniek resulteert in perfect gegaarde maaltijden, waarbij de natuurlijke sappen en smaken behouden blijven. Met elke keer weer een geweldig resultaat! Ontdek de magie van sous vide en breng je kookkunsten naar nieuwe hoogten.
In de zomer van 2015 ontdekten we sous-vide, en sindsdien zijn we er van bezeten. Diners, feestjes en barbecues zijn sindsdien altijd een doorslaand succes. "Hoe doen jullie dat toch?" En met plezier vertellen en demonstreren we dan hoe eenvoudig het is voor iedereen om met sous-vide steeds weer culinaire perfectie te leveren. Dit gemak en plezier gunnen wij iedereen! Daarom staan we voor u klaar met een ruim aanbod producten van hoge kwaliteit en verstand van zaken zodat we al uw vragen goed kunnen beantwoorden, want: kennis maakt het verschil! Lees meer over ons >>>