UMAi Dry® Dry-Aging Charcuterie Dry-aging Kit (Delicatessen Kit)
Creëer droog gezouten vleeswaren in uw koelkast met speciale UMAi Dry®-technologie
Unieke UMAi Dry®-membraantechnologie zorgt voor een perfecte droge uithardingsomgeving
Gebruik je koelkast thuis om capicola, bresaola, prosciutto, pancetta te maken zonder rommel, geen geuren
Het resultaat is heerlijke vleeswaren (charcuterie) waarmee je indruk zal maken op je vrienden en familie
Je zult versteld staan wanneer je thuis echte charcuterie maakt!
Deze kit bevat:
- 2 UMAi Dry® 8 "x 18"
- Geschikt voor 6-8 lbs. vlees
- 3 UMAi Dry® 10 "x 11"
- Geschikt voor 4-5 lbs. vlees
- VacMouse®-kanaaladapteradapters - 5 stuks
- 6 theelepel Instacure # 2
- Genoeg om 30 pond vlees verwerken
- 2 el jeneverbessen
Dit zijn de originele UMAi producten, koop geen namaak waarbij je risico loopt op onveilige situaties of het verpesten van je mooie stuk vlees!
Onafhankelijk oordeel over Umai Dry-aging zakken? Lees dit artikel: Thuis dry aged vlees maken met UMAi Dry zakken – Sous vide koken
Geen beoordelingen gevonden
Heeft u een vraag over dit artikel?
![]() |
Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306 |
![]() |
Stel je vraag via onze helpdesk of mail ![]() |