Auteur Heiko Antoniewicz Kooktijd 2 uur en 30 minuten Ingrediënten Sous vide ossenhaas 600 gram ossenhaas zonder pezen en vet 4 takjes rozemarijn en 4 takjes tijm Zout en peper 1 teentje knoflook 30 milliliter olijfolie Sous vide wortelen 300 gram wortelen...
Auteur Heiko Antoniewicz Kooktijd 1 uur en 45 minuten Ingrediënten Sous vide kipfilet 4 gewone- of maïskipfilets zonder vel 20 gram milde kerriepoeder 1 blik kokosmelk 20 gram boter 1 appel 1 kleine ui 1 eetlepel sojasaus Sous vide pompoen 1 kleine Hokkaido...
Auteur Marius Tim Schlatter Aantal personen: 4 Lendestuk (sous vide) Ongeveer 1kg sirloin steak (dikke lendestuk)van rund Zeezout en peper 30ml geklaarde boter of olie Vergeten groenten (sous-vide) 300gr gemengde knolraap (bijvoorbeeld gele, groene en rode rapen) met gele of paarse wortels)....
Auteur Heiko Antoniewicz Voorbereidingstijd 2 uur Kooktijd 20 minuten Ingrediënten 500 gram hertenzadel, uitgebeend en bijgesneden 40 milliliter geroosterde arganolie van Fargano 30 gram boter Maldon zout 100 milliliter bouillion van hertenvlees 10...
Auteur Heiko Antoniewicz Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 1 uur & 40 minuten Ingrediënten Sousvide hertenzadel: 480 gram hertenzadel, schoongemaakt 1 bosje platte peterselie, Zout en verse peper uit de molen 8 pimentkorrels 50 gram boter ...