Vlees / vis met groente

10-03-2018
 
19-08-2020
Ossenhaas met wortel en aardappel

Sous vide ossenhaas met wortelen en aardappelen

Auteur Heiko Antoniewicz Kooktijd 2 uur en 30 minuten Ingrediënten   Sous vide ossenhaas 600 gram ossenhaas zonder pezen en vet 4 takjes rozemarijn en 4 takjes tijm  Zout en peper 1 teentje knoflook 30 milliliter olijfolie Sous vide wortelen 300 gram wortelen...

04-03-2020

Sous vide chicken breast with pumpkin

Auteur Heiko Antoniewicz Kooktijd 1 uur en 45 minuten Ingrediënten   Sous vide kipfilet 4 gewone- of maïskipfilets zonder vel 20 gram milde kerriepoeder 1 blik kokosmelk 20 gram boter 1 appel 1 kleine ui 1 eetlepel sojasaus Sous vide pompoen 1 kleine Hokkaido...

30-10-2019

Sous vide sirloin steak met vergeten groenten en champignon

Auteur Marius Tim Schlatter Aantal personen: 4 Lendestuk (sous vide) Ongeveer 1kg sirloin steak (dikke lendestuk)van rund Zeezout en peper 30ml geklaarde boter of olie Vergeten groenten (sous-vide) 300gr gemengde knolraap (bijvoorbeeld gele, groene en rode rapen) met gele of paarse wortels)....

17-10-2019
Sous vide hertenzadel met spruiten en schorseneer

Sous vide gebraden hertenvlees met spruiten en schorseneren

Auteur Heiko Antoniewicz Voorbereidingstijd 2 uur  Kooktijd 20 minuten   Ingrediënten   500 gram hertenzadel, uitgebeend en bijgesneden 40 milliliter geroosterde arganolie van Fargano 30 gram boter Maldon zout 100 milliliter bouillion van hertenvlees 10...

18-10-2018
Sous vide hertenzadel met peren en linzen

Sous vide hertenzadel met peren en linzen

Auteur Heiko Antoniewicz Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 1 uur & 40 minuten Ingrediënten Sousvide hertenzadel:   480 gram hertenzadel, schoongemaakt 1 bosje platte peterselie, Zout en verse peper uit de molen 8 pimentkorrels 50 gram boter  ...