Vlees- en visgerechten

10-03-2018
 
06-11-2019
Sous vide ossenhaas uit Nieuw-Zeeland "Rossini"

Sous vide ossenhaas uit Nieuw-Zeeland "Rossini"

Auteur Carmelo Greco Kooktijd 60 minuten Ingrediënten     500 gram ossenhaas uit Nieuw-Zeeland 3 eetlepels arachideolie 1 theelepel olijfolie, extra vergine 750 milliliter rode wijn 3 flessen port 750 milliliter vleesfond 200 gram ganzenlever 200 gram kippenlever Zout...

16-10-2019
Sous vide entrecote

Sous vide steak

Auteur Effilee Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 15 minuten Ingrediënten 2 steaks, elk van 200 gram (entrecôte) Zout Peper 2 eetlepels olijfolie Bereidingswijze Snijd de steaks in, breng ze op smaak met zout en peper en vacumeer ze afzonderlijk in een zak. Kook de...

09-10-2019
Sous vide zalm met dille

Sous vide zalm met dille

Auteur Heiko Antoniewicz Kooktijd 18 minuten Ingrediënten Sous vide zalm 400 gram zalmfilet zonder graten en huid 40 milliliter koolzaadolie of zonnebloemolie De schil van 1 citroen Zout Komkommer 2 komkommers 1 klein bosje dille De schil en het sap van 1 limoen 2...

03-01-2019
Sous vide Duitse runderrollade met uiensaus

Sous vide rollade met uiensaus

Auteur Heiko Antoniewicz Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 2 uur  Ingrediënten   4 plakjes vlees voor het maken van runderrollade 4 eetlepels middelpittige mosterd 2 grote augurken 1 eetlepel spekblokjes 1 middelgrote ui, fijn gesneden 1 theelepel verse majoraanblaadjes...