Vegetarisch, veganistisch en bijgerechten zonder vlees

10-03-2018
 
26-02-2020
Sous vide wortelen met citroengras

Sous vide wortelen met citroengras

Auteur Andreas Miessmer Voorbereidingstijd 15 minuten Kooktijd 60 minuten Ingrediënten 580 gram jonge wortelen met groen (eventueel babygroenten); er blijft 400 gram over als je het hebt schoongemaakt 4 stengels citroengras 15 gram verse gember 1 snufje fleur de sel (zeezout) 1 theelepel...

05-02-2020
Sous vide Romanesco broccoli

Sous vide Romanesco broccoli

Auteur Andreas Miessmer Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 60 minuten Ingrediënten 700 gram Romanesco broccoli (schoongemaakt blijft er ongeveer 450 gram over) 20 gram blokjes gezouten boter 1 snufje nootmuskaat Bereidingswijze Snijd de Romanesco broccoli in kleine roosjes, maak ze...