Sous-vide wateroven Steba SV 200 Pro (12,5 liter)
Met de Steba SV200 Pro Sous Vide wateroven kook je als een échte chef
De Steba SV 200 Pro sous-vide wateroven is het top model uit de Steba collectie sous-vide machine voor thuis. Energiezuinig, krachtig en precies met 0,1°C nauwkeurigheid. Deze sous-vide machine is geschikt voor iedere klus. De bediening is eenvoudig en duidelijk
Sous-vide koken is een methode om levensmiddelen in gevacuumeerde, met folie dichtgelaste zakjes bij lage temperaturen gedurende een langere tijdspanne te koken. Het stroomverbruik bij koud water, dat tot op 63°C opgewarmd en 24 uur lang gebruikt wordt, bedraagt slechts 2,9 kW! Door de vacuum verpakking, de langzame kookmethode en de warmteoverdracht rondom van het water op het levensmiddel wordt de groei van bacteriën verminderd. De voedingsstoffen, de eigen smaak en de sappigheid blijven behouden!
Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel.
Kenmerken van de Steba SV200 Pro Sous Vide wateroven
- Fraaie RVS behuizing van hoge kwaliteit
- Stevig, water(damp)dicht deksel.
- Maakt nauwkeurig koken mogelijk (maximaal 0,1°C) verschil)
- inclusief scheidingsrekje voor vacuümzakken
- Efficiënte watercirculatie: 7,5 ltr / min
- Verlicht LCD display voor:
- gekozen temperatuur
- huidige temperatuur
- timer
- Exacte temperatuurregeling tot 99°
- 12,5L volume
- Aan/uit schakelaar
- Geheugenfunctie
- Eenvoudig te reinigen
- Geschikt voor ca 15 porties (afhankelijk van afmetingen)
- De smaak, ingrediënten en vorm blijven het beste bewaard met sous-vide bereiding
- Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service
Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?
De Hendi crème brûlée brander - navulbaar is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!
Wat is sous-vide koken?
Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/
Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!
Heeft u een vraag over de Steba SV 200 Pro sous-vide wateroven (12,5 liter)?
![]() | 085 301 2306 |
![]() | [email protected] |
![]() | Chat met een medewerker (rechts onderin ieder scherm) |
No reviews found
Do you have any question regarding this product?
![]() |
Contact us during office hours on +31 85 301 2306 |
![]() |
Ask our helpdesk or e-mail ![]() |