Sous-vide wateroven Steba SV 200 Pro (12,5 liter)

429,00
295,00
You save: 134,00
Delivery on Friday
Out of stock
Shipment & Delivery
Payment methods

Extra korting?
Klik op de tab "Voordeelbundels".

200004

Met de Steba SV200 Pro Sous Vide wateroven kook je als een échte chef

De Steba SV 200 Pro sous-vide wateroven is het top model uit de Steba collectie sous-vide machine voor thuis. Energiezuinig, krachtig en precies met 0,1°C nauwkeurigheid. Deze sous-vide machine is geschikt voor iedere klus. De bediening is eenvoudig en duidelijk

Sous-vide koken is een methode om levensmiddelen in gevacuumeerde, met folie dichtgelaste zakjes bij lage temperaturen gedurende een langere tijdspanne te koken. Het stroomverbruik bij koud water, dat tot op 63°C opgewarmd en 24 uur lang gebruikt wordt, bedraagt slechts 2,9 kW! Door de vacuum verpakking, de langzame kookmethode en de warmteoverdracht rondom van het water op het levensmiddel wordt de groei van bacteriën verminderd. De voedingsstoffen, de eigen smaak en de sappigheid blijven behouden!

Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel.

Kenmerken van de Steba SV200 Pro Sous Vide wateroven

  • Fraaie RVS behuizing van hoge kwaliteit
  • Stevig, water(damp)dicht deksel.
  • Maakt nauwkeurig koken mogelijk (maximaal 0,1°C) verschil)
  • inclusief scheidingsrekje voor vacuümzakken
  • Efficiënte watercirculatie: 7,5 ltr / min
  • Verlicht LCD display voor:
    • gekozen temperatuur
    • huidige temperatuur
    • timer
  • Exacte temperatuurregeling tot 99°
  • 12,5L volume
  • Aan/uit schakelaar
  • Geheugenfunctie
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geschikt voor ca 15 porties (afhankelijk van afmetingen)
  • De smaak, ingrediënten en vorm blijven het beste bewaard met sous-vide bereiding
  • Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service

Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?

De  Hendi crème brûlée brander - navulbaar is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!

Wat is sous-vide koken?

Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/

Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!

Heeft u een vraag over de Steba SV 200 Pro sous-vide wateroven (12,5 liter)?

085 301 2306
[email protected]
Chat met een medewerker (rechts onderin ieder scherm)

 

 

 

Brand
Steba
Product type
Sous-vide water ovens
Warranty
2 year
EAN
4011833302069
Power rating
650 W
Accuracy
± 0.1 °C
Capacity
12.5 liter
Max. temperature
99 ºC
Dimensions outside
285 x 415 x 270mm
Dimensions inside
200 x 300 x 235mm
Find similar

Handleiding Steba SV 200 Pro (steba_sv200.pdf, 1,277 Kb) [Download]

No reviews found

Do you have any question regarding this product?

    Contact us during office hours on +31 85 301 2306
   Ask our helpdesk or e-mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

Alternative products

What others says about us

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase