0

Houtmot voor rookapparaat smoker

9,95
Delivered on Monday
Only 4 in stock
140004
Why shop with us?

Free shipping* from €49

Free returns up to 14 days

free accessories with your order*

Knowledgeable advice and support

Beste Prijsgarantie


Rook de gerechten voor de ogen van uw klanten of vrienden voor een onvergetelijke dinerervaring!

Rookmot is een fijn zaagsel dat gebruikt wordt in combinatie met een rookapparaat.  Het wordt gebruikt om koud te roken (en is niet geschikt om warm te roken) waarbij de temperatuur in de rookoven niet hoger dan 25° wordt.

De houtsnippers zijn vrij van chemicaliën en speciaal gemaakt voor gebruik met koudrokers, zoals de PolyScience Smoking Gun. De houtmot is perfect om mee te roken, want het smeult langzaam en een klein beetje gaat al lang mee.

  • Appel: De zoete fruitige rook van Apple gaat perfect in combinatie met gevogelte of ham, door de zoete smaak ook ideaal als toevoeging op desserts en fruitcocktails. Het is het sterkste rookaroma van fruitbomen.
  • Kers: Kersenhout geeft een heerlijk rijk, zacht, zoet en fruitig aroma af; de perfecte toevoeging aan gevogelte, maar ook groenten en ieder ander soort vlees, of gebruik het in combinatie met de Oak houtmot voor gerookte kalkoen. Het is goed voor het roken van elk product wat je graag wil roken. Het is in ieder geval perfect voor kip, varkensvlees, ham en rundvlees.
  • Eik: Eikenhout wordt het meest gebruikt om mee te roken en geeft een zeer rokerig aroma af die uitstekend te gebruiken is voor rood vlees, wild en varkensvlees. Het is ook perfect voor worstjes of, in combinatie met de cherry houtmot, voor het roken van kalkoen.Goed voor het roken van elk soort voedsel. Tip: gebruik het bij rundvlees.
  • Hickory: De favoriet om bepaalde redenen, het word door veel mensen gebruikt. Zeer zoet, zwaar baconaroma. Dit sterke aroma werkt goed bij varkensvlees, spareribs, ham, gevogelte, en rundvlees. De Hickory rookmot geeft een diepe intense barbecuesmaak die zich goed leent voor varkensvlees zoal procureur of spareribs en gevogelte. Zware rooksmaak, gebruik met mate.
  • Bourbon: Deze houtmot in de smaak Bourbon Soaked Oak, ofwel Bourbon doordrenkt eikenhout, geeft een rijk aroma af die uitstekend samengaat met spareribs, klapstuk en ander rood vlees.

 

Merk:
PolyScience
Garantie:
2 jaar
EAN:
5050984383373
Fabrikant code:
GJ487
Houtsoort:
Hickory 500 ml

Heeft u een vraag over dit product?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op!.
Chat met een medewerker (rechts onderin ieder scherm)

 

 

Alternative products

Tevreden klanten

About SousvideKenner

Onze sous-vide Kenner staat voor u klaar met kennis en kunde!In de zomer van 2015 ontdekten we sous-vide, en sindsdien zijn we er van bezeten. Diners, feestjes en barbecues zijn sindsdien altijd een doorslaand succes. "Hoe doen jullie dat toch?" En met plezier vertellen en demonstreren we dan hoe eenvoudig het is voor iedereen om met sous-vide steeds weer culinaire perfectie te leveren. Dit gemak en plezier gunnen wij iedereen! Daarom staan we voor u klaar met een ruim aanbod producten van hoge kwaliteit en verstand van zaken zodat we al uw vragen goed kunnen beantwoorden, want: kennis maakt het verschil! Lees meer over ons >>>

 

Nooit meer iets missen?

Ontvang gratis een handige sous-vide tabel met alle tijden en temperaturen!

Wekelijkse aanbiedingen, recepten, tips en nieuwtjes + onze handige sous-vide tabel met tijden en temperaturen zodat je nooit meer zelf hoeft te zoeken!
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interesant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.