Desserts

10-03-2018
 
19-08-2020
Watermeloenballetjes in sherry

Sous vide watermeloenballetjes in sherry

Auteur Andreas Miessmer Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 20 minuten Ingrediënten 1,5 kilo watermeloen 1 snufje zout 4 milliliter sherry fino 8 milliliter sherry Amontillado 5 tot 8 Sichuan-peperkorrels of zwarte peperkorrels 15 verse pepermuntblaadjes (mojito mint, bergmunt,...

15-07-2020
Sous vide gemarineerde schijfjes meloen

Sous vide gemarineerde schijfjes meloen

Auteur Andreas Miessmer Voorbereidingstijd 15 minuten Kooktijd 35 minuten Ingrediënten 300 gram cantaloupe of charentaismeloen (rijp, maar niet te zacht) 15 gram verse gember 1 theelepel roze peperkorrels 1 snufje zout 2 eetlepels bessen- of kweepeergelei 4 centiliter sinaasappellikeur...

15-10-2019

Sous vide appel millefeuille met bessensaus

Auteur Danilo Ange Kooktijd 3 uur en 5 minuten Ingrediënten 300 gram bladerdeeg 300 gram bessen 60 gram rietsuiker 1 kleine bosje munt 50 milliliter rum 500 gram Golden Delicious appels 70 gram kristalsuiker 50 gram pijnboompitten 50 gram sultanarozijnen 1 vanillestokje 50 gram...

15-10-2019

Sous vide appel millefeuille met kaneelmousse

Auteur Danilo Ange Kooktijd 27 minuten Ingrediënten Sous vide appel: 400 gram Golden Delicious appels 80 gram kristalsuiker 1 vanillestokje Sous vide mousse: 3 deciliter melk 3 deciliter room 1 kaneelstokje 6 eierdooiers 90 gram kristalsuiker Bladerdeeg:...