Sous-Vide voordeelbundel 3 met Caso VC 150

Adviesprijs: 370,00
319,00  Incl. btw
Verzendkosten: gratis levering!

    Op voorraad
Op werkdagen vóór 19.00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons! 085 301 2306

Sous-vide voordeelbundel met veelzijdige vacuümmachine CASO VC 150

Deze hoogwaardige starter set bevat een Wartmann sous-vide circulator, Caso VC 150 vacuümmachine en Wartmann vacuumzakjes (2 x 50 stuks) in de maten Small (15x25cm) en Medium (20x30cm), zodat u direct aan de slag kunt met sous-vide koken.

Ideaal voor vacumeren van gemarineerde producten!

De uitneembare vacuümkamer (bekijk filmpje) van de Caso VC 150 vacuümmachine beschermt tegen het onbedoelde opzuigen van vocht in de pomp waardoor deze kan beschadigen; daardoor is deze machine ideaal voor vochtige producten of producten met marinade en vocht in de zak. Let op: teveel vocht kan alsnog de machine beschadigen. Vries het product met vacuümzak en al daarom altijd eerst even kort in voordat u gaat vacumeren.

Deze sous-vide voordeelset bestaat uit:

Goed sous-vide resevoir nodig?

Sousvidekenner raadt onbreekbare transparante polycarbonaat reservoirs aan voor gebruik met onze sous-vide regelaars. Het materiaal wordt niet zacht door het warme water en de buitenkant wordt niet zo heet als een stalen (soep)pan. Bovendien doet het meteen dienst als sous-vide opbergbox.

Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?

De (optie) Hendi crème brûlée brander - navulbaar ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!

Wat is sous-vide koken?

Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/wat-is-sous-vide/

Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!

Unboxing Wartmann sous-vide circulator

Let op: de hieronder getoonde regelaar is het voorgaande model (1506). Het nieuwe model (1507) is, op het uiterlijk na, exact gelijk in alle opzichten. 

Caso VC 150 vacuümmachine

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Handleiding Wartmann WM-1507 SV sous-vide circulator (USER_MANUAL_SOUSVIDE_1507__VERSION_01.pdf, 812 Kb) [Download]

Handleiding Caso VC 150 vacuümmachine (Caso_VC_150_vacuummachine_handleiding.pdf, 840 Kb) [Download]

Datasheet Caso VC 150 vacuümmachine (4038437013825_Caso_1382_Datasheet.pdf, 3,065 Kb) [Download]