Sous-vide voordeelbundel 12 - Hendi 20 liter + Caso VC 250

Adviesprijs: 707,00
617,00  Incl. btw
Verzendkosten: Gratis levering! (vanaf €39)

    Op voorraad
Vóór 22.00 besteld, morgen in huis

Producten in deze bundel

 
 
398,00

CODE: 900001

 
 
 
219,00

CODE: 300012

 
 
 
0,00

CODE: 600018

 
 
 
0,00 x 2 =  0,00

CODE: 600007

 
 
 
0,00 x 2 =  0,00

CODE: 600008

 
 
 
0,00

CODE: 600011

 
+

Vragen? Bel ons! 085 301 2306

Voor uw gemak geselecteerd met extra veel voordeel!

Deze voordelige bundels zijn speciaal door SousVidekenner samensteld voor iedereen die voordelig sous-vide koken wil ontdekken: extra voordelig en direct klaar met voldoende vacuümzakken om voorlopig naar hartelust sous-vide te bereiden. Uw voordeel loopt hoog op door handige gratis extra's, zoals sous-vide isolatieballen en vacuümzakken, die altijd goed van pas komen. 

Tip! Bekijk ook de aanbevolen accessoires om nóg meer uit uw sous-vide beleving te halen.

Hoge kwaliteit en uitstekende service

De hoogwaardige producten van Wartmann en Caso zijn van uitstekende kwaliteit, ondersteund door de toegewijde van SousVideKenner. Uw tevredenheid staat bij ons voorop! Daarom bieden wij vrijblijvend advies met kenns van zaken, gratis retourneren binnen 28 dagen (lees de voorwaarden) en ontzettend veel voordeel. Neem contact met ons op als u vragen hebt of vrijblijvend advies wilt.

Product defect ontvangen? 

Helaas komt het af en toe voor dat producten defect blijken te zijn bij aflevering. Controleer altijd direct uw aankoop en neem bij klachten of problemen binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op. Vaak heeft u dan de volgende dag al een vervangende machine van ons ontvangen! U ontvangt van ons een verzendlabel waarmee u het defecte product gratis kunt retourneren.

Het Hendi Sous Vide Systeem GN1/1 is ideaal voor à la carte restaurants en andere veeleisende professionals

De grote 20 liter variant met kraan van Hendi's culinair sous-vide kooksysteem waarbij vacuum verpakt voedsel op zeer constante en exacte temperatuur wordt gegaard. Ideaal voor à la carte restaurants, slagers, catering, kantines, enzovoorts. Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren. Consistent hoogwaardig resultaat. Hoge precisiethermostaat exact (0,1°C) regelbaar van 45-95°C. Behuizing volledig gemaakt van chroomstaal. Compleet met 6-vaks roestvrijstalen inzet en deksel. Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten met meegeleverde deksel voorzien siliconen afsluitrand. Lees meer op de productpagina.

Caso VC 250 vacuümmachine: elegante alleskunner

Verbluf uw vrienden en familie met het oogverblindende design van de krachtige VC 250 vacuümmachine van Caso.

De Caso VC 250 vacuümmachine verwijderd 90% van de lucht (vacumeren) uit uw folie of zak en sealt deze vervolgens luchtdicht. Hierdoor blijven alle smaken en geuren van het ingrediënten bewaard. Bovendien blijft uw voedsel tot 8 keer langer vers zonder conserveringsmiddelen, en past dus uitstekend bij een gezonde levensstijl. De Caso VC 250 vacuümmachine is een luxe vacumeermachine die geoptimaliseerd is voor het verwerken van vacuümfolie dankzijn een geintergreerde rolhouder en snijmes. Lees meer...

Let op: deze vacuümmachine is alleen geschikt voor vacuümzakken met relief en geoptimaliseerd voor vacuümfolie.

Goed sous-vide resevoir nodig?

Sousvidekenner raadt onbreekbare transparante polycarbonaat reservoirs aan voor gebruik met onze sous-vide regelaars. Het materiaal wordt niet zacht door het warme water en de buitenkant wordt niet zo heet als een stalen (soep)pan. Bovendien doet het meteen dienst als sous-vide opbergbox.

Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?

De (optie) Hendi crème brûlée brander - navulbaar ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!

Wat is sous-vide koken?

Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/wat-is-sous-vide/

Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!

Apparaat Hendi GN1/1 sous-vide systeem
Vermogen 600 watt
Inhoud 20 liter
Temperatuurbereik 45°C tot 95°C
Precisie thermostaat ± 0,1°C
Precisie bediening ± 0,1°C
Circulatie ltr/min NVT
Circulatie richting Convectie
Alarmeringen Visueel, akoestisch
Afmetingen inwendig 530 x 325 x (H) 200mm
Afmetingen uitwendig 540 x 335 x (H) 290mm
Kleur Geborsteld RVS, zwart
Timer Max 99 uur
Display LED
Garantie 2 jaar
EAN 8711369225448
Fabrikantcode 225448

 

Benaming Caso VC 250
Type machine Externe vacuümmachine
Fabrikant Caso
Model 1389
Bediening Soft Touch Panel
Vacumeren Droog, nat
Geschikt voor marinade Ja (speciale vacuümkamer)
Geschikt voor folie Opbergbox, geïntegreerd snijmes
Slang voor accessoires Inbegrepen
Sealen Droog, nat
Materialen kunststof, RVS
Voltage 220-240 V / ~50 Hz
Vermogen 120 W
Pomp (atmosferisch) 10 liter / minuut
Maximale onderdruk 0,965 bar (±3%), regelbaar
Max. breedte zak/folie 300mm
Sealnaad 2x 2 mm
Gewicht 1,9 kg
Afmetingen 390 x 90 x 245mm (B x H x D)
EAN-nummer 403843701389 4
Garantie 2 jaar

Inhoud bundel:
  • Hendi 20 liter wateroven
EAN:
7435123861840
Merk:
Sousvidekenner
Fabrikant code:
SVDB990111